MC WIDOWMAKERS MUISTAA

Timppainmem

 

Timo "Timppa" Konttinen in memoriam 7.1.2006 Moottoripyöräkerhomme perustajajäsen Timo 'Timppa' Konttinen nukkui pois keskuudestamme  Jorvin sairaalassa vaikean sairauden murtamana. Muistamme hänet hyvänä seuramiehenä ja aina avuliaana ystävänä. Timpalle toivotamme mutkaisia teitä ja hyviä ajokelejä siellä jossain. Kerho kunnioitti Timpan muistoa havuseppeleellä, joka oli varustettu kerhomme väreillä olevilla surunauhoilla.

Kenneth "Kentzu" Lindberg in memoriam 2017. Kentzu oli yksi kerhon perustajajäsenistä ja toimi mm. kerhon hallituksessa usean vuoden ajan. Hän oli myös kerhon pitkäaikainen toiminnanjohtaja ja osallistui lähes jokaiseen vuoden päätapahtumaan, kerhon kesämatkaan. Kentzu muistetaan erityisesti perinteitä kuinnioittavasta asenteesta ja täsmällisyydestä.

Atso Azo Telasuo  in memoriam 28.07.2018

Eilen iltapäivällä 28.7 saimme Ripen kautta suruviestin. Kerhoveli Azo #27 oli poistunut keskuudestamme Haartmanin sairaalassa edellisenä yönä yleiskunnon romahdettua. Hoitavan lääkärin mukaan lähtö oli ollut rauhallinen.  Azon poismeno jättää kerhoomme ison loven. Azo oli sähläreiden kuningas, niin hyvässä kuin pahassa. Kaikki varmasti allekirjoittavat lauseen: Azo oli kerhomme sitoutunein jäsen. Kerholaiset ovat mukana omaisten surussa.
Azolle toivotamme aurinkoisia ajokelejä ja mutkaisia teitä siellä jossain ja tietenkin Drifterillä pakoputket laulaen, tulikäyrät punaisina