Kevätkokous Töbössä 26.3.22

Kerhon kevätkokous pidettiin Töbössä jo kaikille tutuksi tulleessa paikassa, paikalla olleille motoristeille esiteltiin viimevuoden menot ja tulot sekä esiteltiin kesän matkasuunnitelmat. Lopuksi Jake esitteli ja kertoi Afrikan matkoista ja Sri Lankan matkasta maukkaita makupaloja ja miehene tulee niin lisää on tulossa, Hienoa jake ja kiitos.

Lue lisää

Kesän merkit Bike Team:n tiloissa

Kesän merkit näkyivät 16.3.22 Bike Teamin tiloissa jossa oli myös Afrikan mies näytillä, pyöräkuumetta nostettiin ja katsoimme uutta 1600 Gt myös salaa pressunalta joka oli kyllä löytänyt uuden omistajana jo.

Lue lisää

Syyskokous 20.11.21 Bodomin Kartano

Syyskokous pidettiin Artsin hienosti järjestämässä paikassa Bodomjärven rannalla Bodomin kartanon tiloissa. Jäseniä oli hienosti paikalla runsaslukuisesti kiitos siitä Mukava Kuljetuksen loistavasta tilausajosta. Kokouksessa palkittiin ansioituneita kerholaisia ja nautittiin maittava Menuu jonka tietysti huuhdoimme alas konjakilla. Kiitos kaikille jäsenille mukavasta illasta.

Lue lisää

WMMC 2021 Päämatka Pohjanmaan ja Puumalan kautta Imatralle

Vuoden 2021 Widowmakersin kesän matka suuntautui Vaasaan, josta jatkoimme kohti Tahkoa. Tahkolta matka suuntautui mutkateitä pitkin Puumalaan ja Imatralle jossa kokoustimme ja lounastimme yhdessä miettien tämän vuoden tapahtumia ja ensivuoden ajoja.

Lue lisää

Karin uusi HD

Harley-Davidson ULTRA LIMITED versio GUTPPO löysi uuden kodin tölikästä.

Lue lisää

Touho vaihtoi pyörää Yamaha MT-03 vm 2007

Lue lisää

Kuukausiajo Bärösund 2.6.2021

Kesän ensimmäinen kuukausiajo suuntautui Barösundiin Artzin vetämänä uuden karhealle Kawasakilla, pyöriä oli paikalla 11 ja artzin vetämä reitti oli todella hienosti suunniteltu mutkateitä pitkin, aurinko helli ja jäsenenet nauttivat lämmöstä ja hyvästä seurasta.

Lue lisää

MP21 messut verkossa 5.-7.2.2021

Mp messut verkossa / Virtuaaliset messut ja ohjelman löydät osoitteesta https://mp.messukeskus.com/

Lue lisää

Syyskokous 2020 ”HUB”

Syyskokous keräsi tänä syksyisenä korona-aikana arvoisan jäsenistön syyskokoukseen noudattaen korona rajoituksia ja kokouksen pitämiseen TEAMS palaverina eri osoitteissa. Kokous alkoi kaikkien huutaessa toistensa päälle ja älämölö oli kuultavissa, eräs jäsenistä päätti myös lähteä autolla ajelemaan ja näyttämään maisemia mitä ilmeisemmin hakiessaan itseään parempaa seuraa muista jäsenistä ja tullen valituksi vuoden 2020 motoristiksi, onnea siitä. Kokouksessa valittiin pakollisten kuvioiden jälkeen kaksi kunniajäsentä Eki ja Kari ja jäsenistöltä kunnianosoitukset heille. Vuoden käsi palkinto meni Korpille joka tulee muistamaan tämän pitkään. Kiitos kaikille osallistujille ja toivotaan parempaa ensi vuotta.

Lue lisää

Hyvää isäinpäivää kaikille

Lue lisää