Kevätkokous ja MP24

Kevätkokous pidettiin tutussa ympäristössä ja kokouksen jälkeen suuntasimme MP24 näyttelyyn. Kokouksessa esiteteltiin ensi kesän kesämatka ja muut kuulumiset. Make vaihtoi kuvan kauniiseen uuteen menopeliin Hondaan numerolla 29 joka kuvassa.

Lue lisää

Syyskokous 2023 Victoria

Syyskokous 2023 vietettiin Tallinnan laivalla seilaten tyynessä kelissä itseämme kiinnittämättä tuoleihin, muutaman oluen ja hyvän seuran sekä ajatusten viemänä muistelimme menneitä ja suunnittelimme tulevia, kesä matka päätettiin arpomalla ja ajankohta jäi vielä auki, sormuksia jaettiin 3 kpl ja vuoden moottoripyöräilijä valinta suoritettiin.
Kiitos kaikille mukavasta matkasta.

Lue lisää

Kesäreissu 2023 Norja

Kesän 2023 reissu suuntautui Norjaan kohti vuonojen tuulten maata, sateilta vältyimme. Matkamme alkoi Vantaalta kohto kolia ja rukaa jonka jälkeen enomtekiön kautta Altaan ja stromssaan, siinä välissä osa porukkaa kävi koittamassa Nordkapin valloitusta yli 35 metri’ sekunissa olevan tuulen voimin, mutta vain Jake sinne pääsi. Reissu sujui muitta mutkitta hyvin ja ongelmilta säästyttiin aikalailla hyvin, muutamia korjauksia lukuunottamatta. Kiitos kaikille mukavasta reissusta.

Lue lisää

Kevätkokous+MP23

Kevätkokous pidettiin tutussa paikassa jäsenistön kesken ja kokouksessa käsiteltiin kerhon viimevuoden ja tulevan vuoden asioita jonka jälkeen matkasimme VIP bussilla MP23 messuille.

Lue lisää

Syyskokous töbössä ja illalllinen ravintola elitessä

Syyskokous vietettii tutussa paikassa töbössä jossa turistiin menneen vuodet asiat ja palkittiin ansioituneet motoristit arvoisin menoin. Vuoden motoristi palkinnon pokkasi pitkän linjan motoristi Eki, jolla kokemusta on vaikka mistä kaikkien vuosien varrelta ja näitä olemme saaneet myös kuunnella ilolla. Vuoden ”käsi” meni Pan Amerika 22 miehelle Jake, joka kääntänyt kahvaa vuoden aikana n.45tuhaaaattakilometriä. Tilaisuudessa uudistettiin myös hallitusta hieman ja päätettiin ensivuoden kesämatkasta.

Lue lisää

Pyynikinajot 2022

Herrasmiehet paikalla. Katso kuva galleriasta lisää.

Lue lisää

Vilna 2022

Kesäreissu 2022 suuntautui riikan kautta Vilnaan ja sieltä Jurmalan ja Pärnun kautta takaisin. Matka ajeltiin yhdessä mutkateitä Jaken vetämänä ja muiden siinä sivussa säestämänä. Jäsenetnauttivat reissun aikana hyväsät ruuasta ja siinä sivussa hieman oluestakin…..

Lue lisää

Kevätkokous Töbössä 26.3.22

Kerhon kevätkokous pidettiin Töbössä jo kaikille tutuksi tulleessa paikassa, paikalla olleille motoristeille esiteltiin viimevuoden menot ja tulot sekä esiteltiin kesän matkasuunnitelmat. Lopuksi Jake esitteli ja kertoi Afrikan matkoista ja Sri Lankan matkasta maukkaita makupaloja ja miehene tulee niin lisää on tulossa, Hienoa jake ja kiitos.

Lue lisää

Kesän merkit Bike Team:n tiloissa

Kesän merkit näkyivät 16.3.22 Bike Teamin tiloissa jossa oli myös Afrikan mies näytillä, pyöräkuumetta nostettiin ja katsoimme uutta 1600 Gt myös salaa pressunalta joka oli kyllä löytänyt uuden omistajana jo.

Lue lisää

Syyskokous 20.11.21 Bodomin Kartano

Syyskokous pidettiin Artsin hienosti järjestämässä paikassa Bodomjärven rannalla Bodomin kartanon tiloissa. Jäseniä oli hienosti paikalla runsaslukuisesti kiitos siitä Mukava Kuljetuksen loistavasta tilausajosta. Kokouksessa palkittiin ansioituneita kerholaisia ja nautittiin maittava Menuu jonka tietysti huuhdoimme alas konjakilla. Kiitos kaikille jäsenille mukavasta illasta.

Lue lisää